Duurzaam ondernemen en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat doen wij aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen? 

Sociaal bieden wij de mensen in de directe omgeving de kans producten te kopen waar anders vele extra kilometers voor afgelegd moeten worden, dit geldt zowel voor de lokale bevolking als ook de vele toeristen die onze streek komen bezoeken.

Wij geven actief informatie en inlichtingen over onze streek, de producten die uit de streek komen en zelfd de locaties waar het groeit, bloeit of geproduceert wordt, zodat u zelf als klant kan zien hoe het product tot stand komt.

Wij selecteren onze producten op puur, eerlijk en zo min mogelijke toevoegingen als E-nummers en suikers.

Al met al (h)eerlijke producten die met zorg en aandacht voor u gemaakt zijn en rekening houdend met mens en natuur. Zo geven wij de gehele omgeving op en eerlijke manier en kans.

Naast deze manier van werken waar wij intern invloed op hebben zijn wij ook bezig extern de wereld een stukje mooier te maken via het teunen van stichtingen.

Kinderen in andere landen:
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is voor ons erg belangrijk. 
Wij zijn betrokken als bestuurslid in 2 stichtingen die zich inzetten voor kansloze kinderen en jongeren, zodat zij ook een toekomst hebben. 
We hebben een spaarprogramma op de site waarbij ook u voor spaarpunten kunt sparen. U kunt daarbij sparen voor cadeau’s maar u kunt ook uw gespaarde punten aan deze stichting geven om deze doelen te ondersteunen.

Milieu
Voor de toekomst van onze kinderen hebben wij ook maatregelen genomen om het milieu te besparen. Zo hebben wij een klimaat neutraal hosting omgeving waar onze websites op draaien, CRM pakket en andere software hebben lopen.

In bijna alle gevallen maken wij gebruik van dozen waar de fabrikant zijn goederen naar ons in verstuurd, een tweede leven dus. Verder gebruiken wij enveloppen van gerecycled materiaal.

Op kantoor wordt minimaal geprint, doordat alles geautomatiseerd is en automatisch verwerkt wordt is dit overbodig geworden.

U zult bij uw bestelling geen factuur of pakbon vinden. U kunt namelijk wanneer u inlogt in uw eigen account uw vorige bestellingen inzien, opnieuw bestellen en facturen inzien. Dit maakt het printen hiervan overbodig.